Blaudzun in DRU Poppodium
24.05.2022

Het is alweer vier jaar geleden dat Blaudzun voor het laatst bij de DRU speelde. Hoog tijd voor een nieuwe show!

Met zijn bombastische, sterk gearrangeerde indieliedjes wist Johannes Sigmond oftewel Blaudzun het afgelopen decennium zijn stempel op de muziek te drukken. Sinds de release van ‘Seadrift Soundmachine’ in 2010, hebben Blaudzun en zijn zeskoppige band grote indruk gemaakt met liveshows in clubs en festivals door heel Europa. De release van ‘Heavy Flowers’ (2012) behaalde de gouden status in Nederland en werd gevolgd door twee jaar van uitverkochte clubtours in zowel Nederland, België als Duitsland. Blaudzun speelde op festivals in Europa en de VS, zoals; Sziget, CMJ, SXSW, Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. In 2021 bracht Sigmond zijn achtste(!) album ‘Lonely City Exit Wounds’ uit dat werd geschreven in de afgelopen tijd waarin alles ineens tot stilstand kwam. 

Op donderdag 16 juni strijkt Blaudzun neer in het Poppodium voor een ongetwijfeld steengoede show. Zien we je daar? Er zijn nog kaarten!

Klik hier voor tickets en meer info.