nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Gorro & Zo: Dialectoptreden met drumcarrousel
11.09.2023

Na het legendarische 'Jaman dut Voedertietels' komt gitarist Richard 'Gorro' Jansen (Jovink) terug met een gloednieuwe dialectrockband: Gorro&Zo. Deze band brengt de Jovink-nummers tot leven die Gorro destijds heeft geschreven. Maar dat is niet alles!

Wat Gorro&Zo echt uniek maakt, is de geweldige drumcarrousel. 

Gorro is enthousiast: "We hebben een geweldige band en Ferdy heeft een fantastische rockstem. We houden van improviseren en tijdens onze eerste try-out bruiste de inspiratie. We hebben er ontzettend veel plezier in!"

Op 30 september brengt Gorro&Zo een mix van dialectrock-evergreens. De avond begint met Ritn Ditn, een band met een passie voor rock 'n roll en eigen teksten in het Veluws dialect.

Tickets koop je hier.