nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Muziektheater van Amsterdam Klezmer
15.11.2023

De formatie Amsterdam Klezmer staat op zondag 19 november in het theater op het DRU Industriepark. De voorstelling ‘Some kind of Golem’ begint om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

De Amsterdam Klezmer Band bestaat 25 jaar. Dat gaat niet in de koude kleren zitten. Die kleren worden in deze show zorgvuldig uitgeschud. De Amsterdam Klezmer Band is geen stilstaand water. De Amsterdam Klezmer Band leeft.
‘Some Kind of Golem’ biedt rijk en geïnspireerd nieuw repertoire. Van ultieme melancholie tot opzwepende Klezmer. Als een geslepen diamant met vele kanten. Theatraal versterkt door de visuele inbreng van duivelskunstenaar Martin Draax.
In Some Kind of Golem vertellen zeven eigenzinnige muzikanten, ieder vanuit een eigen perspectief, een dynamisch en collectief verhaal.