Stiekem dansen met Toontje Lager
01.12.2023

De Nederlandse band Toontje Lager geeft op vrijdag 8 december een concert in het DRU poppodium in Ulft. De avond begint om 20.30 uur.

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar met zanger Erik Mesie weer op het podium.

Onder de bezielende leiding van Erik kan het publiek weer genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten' en 'Het doet pijn'. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Erik uit 1986.

Een optreden van Toontje Lager is een onvergetelijke avond met (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. 

Tickets scoor je hier.