nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Legendarische hardrockband Vandenberg met gitarist Adrian Vandenberg naar DRU poppodium
03.04.2024

 

De hardrockband Vandenberg geeft op vrijdag 12 april een concert in het DRU poppodium in Ulft. De muzikale avond begint om 20.30 uur. Als support act treedt Marco Mendoza op.

Op het album ‘SIN’ schildert Adrian Vandenberg met imposante zang, aardschokkende ritmes en zijn iconische en direct herkenbare snarenwerk een nieuw beeld. Vertrouwd, maar wellicht nog een tikkeltje steviger dan voorheen: kiezelharde hardrock en meeslepende metal.

Burning heart

In 1982 brak de band Vandenberg door met het titelloze album ‘Vandenberg’, waarop ook de internationale hit ‘Burning Heart’ staat. 

Met drie albums op hun naam trok de band samen met Ozzy Osbourne, Kiss, Rush, Scorpions, Michael Schenker en vele anderen door de Verenigde Staten, Europa en Japan. Adrian werd gevraagd om zich bij Whitesnake aan te sluiten en was verantwoordelijk voor de legendarische gitaarpartijen op de nummer 1 hit ‘Here I Go Again’.

Marco Mendoza

De support act is Marco Mendoza. Hij speelde in enkele van de grootste rockbands ter wereld, zoals Whitesnake, Thin Lizzy, Journey en The Dead Daisies.

Inmiddels toert hij onder zijn eigen naam. Met zijn driekoppige band weet hij iedere zaal te vullen, of het nu een kleine club is of een arena.Eerder dit jaar bracht hij het publiek in vuur en vlam tijdens Hootchie Koe in Varsseveld. Nu vergezelt hij Vandenberg op de clubtour en komt naar de Achterhoek.