Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Metal, Rock

De legendarische Nederlandse hardrockband Vandenberg met gitarist Adrian Vandenberg komt naar Ulft!

Op het album SIN schildert Adrian Vandenberg met imposante zang, aardschokkende ritmes en zijn iconische en direct herkenbare snarenwerk een nieuw beeld. Vertrouwd, maar wellicht nog een tikkeltje steviger dan voorheen; kiezelharde hardrock en meeslepende metal.

In 1982 brak de band Vandenberg door met het titelloze album Vandenberg waarop ook de internationale hit Burning Heart staat. Met drie albums op zak trok de band samen met Ozzy Osbourne, Kiss, Rush, Scorpions, Michael Schenker en vele anderen door de Verenigde Staten, Europa en Japan. Adrian werd gevraagd om zich bij Whitesnake aan te sluiten en was verantwoordelijk voor de legendarische gitaarpartijen op de nummer 1 hit “Here I Go Again”.

SUPPORT: MARCO MENDOZA
Marco Mendoza speelde bij enkele van de grootste rockbands ter wereld, zoals Whitesnake, Thin Lizzy, Journey en The Dead Daisies.
Inmiddels tourt hij onder z'n eigen naam. Zijn shows zijn eclectisch, elektrisch en nemen je mee op reis door een repertoire zo divers als als dat van Prince. Met zijn driekoppige band weet hij iedere zaal te vullen, of het nu een kleine club is of een arena.
Gedurende de afgelopen drie jaar heeft Marco soloshows gehad in heel Europa en Groot-Brittannië, Rusland, Japan en de VS. Lovende kritieken en goede recensies volgden elkaar op. Nu vergezelt hij Vandenberg op de clubtour en komt naar de Achterhoek!

KOOP TICKETS

Bekijk ook