nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Bassist Hans Hoog Stoevenbelt aan het woord tijdens Hapje Cultuur
29.05.2024

Op zondag 16 juni staat de volgende editie van Hapje Cultuur op het programma. De Zutphense muzikant Hans Hoog Stoevenbelt is te gast onder de noemer ‘Een bassist vertelt’.

In het onlangs verschenen boek 'Een bassist vertelt' deelt Hans Hoog Stoevenbelt speelse anekdotes over hoe hij van kinds af aan jong is gebleven. Hans speelde met verf, met beroemde muzikanten, met humor, met corona, met zingeving, met naïviteit, met zwervers, hippies, kikkers en kakkers, met dichters, hoogwaardigheidsbekleders, met knakworst, met de lokale geschiedenis, met een witte walvis, met vuur, met grenzen, met zijn leven, met de waarheid. Kan dat ook in een oude, verarmde, door de oorlog beschadigde stad als Zutphen? Tijdens Hapje Cultuur op 16 juni vertelt hij hierover.

Hapje Cultuur

Elke derde zondag van de maand om 11.00 uur kunnen liefhebbers van cultuur, in de breedste zin van het woord, genieten van de kennis en passie van een spreker. Alle gasten worden ontvangen met een kop koffie/thee en een zoete versnapering.

Tickets à 5,75 euro zijn te koop via de website van de DRU.