nieuws

Onthulling van nieuwe serie arbeidersfoto's bij Monument voor de Arbeider lees meer

60
Zaterdag 03.07 2021
Zaterdag 03.07 2021
toegang gratis
toegang gratis

La Bonne Épouse

Film
Zaal open: 21:30
DRU Industriepark
Aanvang: 22:00
Genre: Reguliere film

LET OP: De weersvoorspellingen voor vanavond zijn een beetje grillig en daarom hebben we besloten om de film 'La bonne épouse' naar binnen te verplaatsen.
De voorstelling begint om 22.00 uur.

Samen met haar echtgenoot runt Paulette van der Beck in de jaren 60 een traditionele huishoudschool in de Elzas. Wanneer plotseling haar man overlijdt, ontdekt ze tot haar schrik dat de school zo goed als failliet is. Ondertussen barsten er in Frankrijk protesten uit tegen de conservatieve maatschappij. Als Paulette merkt dat haar leerlingen steeds meer voelen voor de vrouwenemancipatie, en helemaal niets voor een leven als perfecte huisvrouw, begint bij haar ook de twijfel toe te slaan. La Bonne Épouse is een kleurrijke, Franse komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche. Regisseur Martin Provost (Sage Femme) werpt in zijn film een satirische blik op thema's die wereldwijd gekend en nog altijd bevochten worden. Bekijk HIER de trailer.

Leeftijd: 12+

Toegang is gratis maar er moet van tevoren wel gereserveerd worden i.v.m. een beperkt aantal zitplaatsen. Reserveren kan via:

E-mail: info@dru-industriepark.nl

Telefonisch: +31 (0)315-200150

Bekijk ook