nieuws

Theaterprogramma is bekend! lees meer

60
Vrijdag 27.08
Vrijdag 27.08
toegang gratis
toegang gratis

A Casa Tutti Bene

Buitenfilm
Zaal open: 21:30
Buitenterras
Aanvang: 22:00
Genre: Reguliere film

Albo en Pietro vieren met hun talrijke familie hun 50-jarig huwelijk op het zonovergoten eiland Ischia. Als de boot vanwege sterke wind niet meer afvaart, moet de grote familie noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar doorbrengen en komt alle oud zeer en andere spanningen naar boven. A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen. Bekijk HIER de trailer. 

Leeftijd: 6+

Toegang is gratis maar er moet van tevoren wel gereserveerd worden i.v.m. een beperkt aantal zitplaatsen. Reserveren kan via:

E-mail: info@dru-industriepark.nl

Telefonisch: +31 (0)315-200150