nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Zaterdag 23.10
Zaterdag 23.10
toegang gratis
toegang gratis

Muziek Meeting Achterhoek

Externe locatie
Aanvang: 12:00
Externe locatie
Genre: Special

Muziek Meeting Achterhoek (GRATIS ENTREE)

Externe locatie: Amphion Cultuurbedrijf (voorheen De Gruitpoort) Doetinchem

Op zaterdag 23 oktober organiseren De Nieuwe Oost Pop, DRU Poppodium, Amphion Cultuurbedrijf en de Dag van de Achterhoekse Popmuziek de Muziek Meeting Achterhoek. MMA is een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt: van producers tot hiphopartiesten, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia. Alle stijlen worden vertegenwoordigd: van rap tot house en classic tot pop.

Gedurende de dag kunnen deelnemers genieten van verschillende paneldiscussies, masterclasses en een afsluitende netwerkborrel.

Programma

Tijdens Muziek Meeting Achterhoek vinden er drie paneldiscussies plaats. Het panel ‘Gigs & boekingen’ en hoe je nieuwe optredens scoort in de post-covid era wordt ondersteund door Shannon van der Werff en Goomah Music’s Tim Kampman. Tijdens ‘Releasen anno 2021’ spreken Martijn Crama en rapper Zowo (Jesse) over hoe je d.m.v.spotify, radio, of vinyl inschakelt om een luisterend publiek te veroveren. Voor het panel ‘Livestreams en online content’ geven Ruud Gielen en Joris Postulart je de gouden tips om je online show opmerkelijk te maken. Gedurende het event worden er ook drie masterclasses gegeven voor de liefhebbers. Op de dag zelf kun jij kiezen wat je het liefst wil bezoeken: een presentatie over NederhopNL, Sofware als ‘Ableton & Fruityloops’ of een presentatie van Imke Loeffen over Poppunt Gelderland.

Netwerkborrel

De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Gedurende de borrel hebben deelnemers de kans om na te praten met enthousiaste vakgelijke en aanwezige specialisten. De perfecte kans om jouw netwerk uit te breiden.

Aanmelden en CoronaCheck-app.

Aanmelden kan tot op de dag zelf via www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl maar je mag ook last minute binnen komen lopen. Let op: Voor dit evenement is het nodig om een corona toegangsbewijs te tonen. Dat kan via de CoronaCheck-app. Een afspraak voor een sneltest kun je maken via www.testenvoortoegang.nl.

Meld je aan voor het Facebook event.

 

Bekijk ook