nieuws

Theaterprogramma is bekend! lees meer

60
Zaterdag 23.10
Zaterdag 23.10
toegang gratis
toegang gratis

Muziek Meeting Achterhoek

Externe locatie
Aanvang: 12:00
Externe locatie
Genre: Special

Muziek Meeting Achterhoek (GRATIS ENTREE)

Externe locatie: Amphion Cultuurbedrijf (voorheen De Gruitpoort)  Doetinchem

Op zaterdag 23 oktober organiseren DRU Poppodium, De Nieuwe Oost pop, Amphion Cultuurbedrijf en Dag van de Achterhoekse Popmuziek in Amphion Cultuurbedrijf ( voorheen De Gruitpoort)  Doetinchem een GRATIS dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt. Er zijn verschillende paneldiscussies, een informatiemarkt en een afsluitende borrel.

Natuurlijk voor de muzikanten zelf maar ook producers, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia zijn van harte welkom. Kortom iedereen die in de muziekbizz werkt of dat van plan is te gaan doen. Pop, rock, dance, hiphop….alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

Paneldiscussies
Tijdens drie paneldiscussies worden verschillende professionals uit de muziekindustrie geïnterviewd en kan het publiek vragen stellen. De panelleden delen hun kennis en geven tips over bijvoorbeeld boekingen, het regelen van optredens, social media voor bands en meer interessante onderwerpen.

Informatiemarkt
Daarnaast is er een informatiemarkt waar je persoonlijk in gesprek kan met organisaties als Poppunt Gelderland, Dag van de Achterhoekse Popmuziek, Gelders Goed, 3voor12 Gelderland, Achterhoekse Band Competitie en vele anderen. 

Netwerkborrel
De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Gezellig nog even napraten met vakbroeders en aanwezige specialisten.

Meld je aan voor het Facebook event.

 

Bekijk ook