nieuws

Naam voor nieuwe weg van rotonde naar DRU bepaal jij! lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Pop

Alweer 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière, gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows! Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. 

Sinds het album ‘The Journey’ (2014) werkt Tim samen met zijn vaste band The Ivy League en toeren zij als een hechte groep door verschillende landen. Dat de band een grote en betrokken fanbase heeft, bleek uit de opgezette crowdfunding om het aanstaande album ‘Silver Linings’ te kunnen realiseren. Binnen twee weken was de productie van het album verzekerd en hun achterban ging daarna ongeremd door met doneren! 

Op 28 mei 2021 is de single ‘Silver Linings’ het eerste signaal van hun toekomstige album wat in september zal verschijnen. Het album vertelt over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. Tim is daarmee de belichaming geworden van positief denken en heeft het zich eigen gemaakt om een sombere situatie een positieve wending te geven. 

Het afgelopen jaar bracht de band de tijd en ruimte om te focussen op het schrijven van nieuw materiaal. Het is een album voor alle tijden en gaat over het vinden van geluk in de kleinste dingen. Vriendschappen, vreugde en de schoonheid van het leven. Met frisse moed kondigt de band een nieuwe clubtour aan die ze in oktober naar de Achterhoek zal voeren. 

Meld je hier aan voor het FB event

Blijf op de hoogte via de DRU Poppodium groep!

Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.

KOOP TICKETS

Bekijk ook