nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Vrijdag 05.11
Vrijdag 05.11
toegang gratis
toegang gratis

Boeken- en Platenmarkt voor Amnesty

Aanvang: 19:00
SSP hal
Genre: Special

Amnesty-groep Ulft houdt haar jaarlijkse grote boeken- en platenmarkt. Het resultaat van een jaar lang inzamelen wordt te koop aangeboden. Veel inwoners uit Ulft en omgeving hebben het afgelopen jaar hun boekenkast opgeschoond, de zolder opgeruimd en de CD- en platenkast nagekeken. Al dit aangeboden materiaal is door de Amnesty-groep opgehaald en uitgezocht. Duizenden boeken, platen en CD’s liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Ook dit jaar wordt er een zeer grote sortering aangeboden. LP’s worden gesorteerd aangeboden, van klassiek tot pop en van cabaret tot Nederlandstalig. Ook singles, CD’s en een grote partij DVD’s zijn er in de aanbieding. Daarnaast worden er duizenden boeken te koop aangeboden. Ook de boekenverzameling is zeer uitgebreid geworden en dit is gesorteerd in romans, pockets, informatieve boeken, buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips e.d.

De boeken- en platenmarkt vindt plaats van 19:00 - 22:00 uur. Entree is gratis. 

Bekijk ook