nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zondag 26.05
Zondag 26.05
tickets €10 00
tickets €10 00

Høkerstreff

Grote expo Normaal + Kisjeskearls
Zaal open: 12:00
DRU Poppodium
Aanvang: 12:00
Genre: Special, dialekt rock
Op zondag 26 mei trekken tal van verzamelaars en Anhangers van de band Normaal naar het poppodium van de Achterhoek. Hoe ver kun je gaan als verzamelaar? De verzamelaars van Normaal gaan ver, heel ver, om alles van en over de band bij elkaar en compleet te krijgen. Maar wat jammer dat al die mooie verzamelingen het huis nooit verlaten zodat iedereen ze kan bewonderen. Daarom komt een deel van hen naar Ulft om hun verzameling te showen. Daarnaast zijn er een aantal verkoopstands waar je je verzameling mooi uit kunt breiden.
 
Jan Donkers heeft vooral collectors en rariteiten uit de eerste 10 jaar van Normaal. Veel oude posters,contracten foto's etc Een enorme verzameling aangelegd met veel vlijt en zorg. Een lust voor de echte Hoker. Een flink deel neemt hij mee.
Roy Maats komt met artikelen als shirts, vaantjes, heel veel mermorabila van Normaal en andere dialectbands uit onze streek.
Eastman Records heeft veel muziek op vinyl, cd , dvd en cassette 400 t shirts, petjes , stickers ,bekers ,boeken, posters. Ook heel bijzondere items en eigenlijk alles wat met Normaal te maken heeft. Daarnaast nog tal van creatieve ontwerpen van zaken omtrent Normaal. Naast deze mensen worden er nog 2 verzamelaars verwacht die een deel van hun spullen tentoonstellen en wat exclusieve zaken verkopen. Genoeg te zien en beleven dus.
 
Vanaf een uurtje of 15:00 treden in het poppodium de Kisjeskearls op. Kisjeskearls = Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen en verhalen te vertellen… Nu zijn er Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL, te laten horen. Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de historie van NORMAAL neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere (!) werk van NORMAAL
KOOP TICKETS

Bekijk ook