nieuws

Verborgen schat op zolder? Laat deze gratis taxateren tijdens opnamedag van 'Schatgraven' lees meer

60
Aanvang: 17:00
Portiersgebouw
Genre: Special, Expositie

Huntenkunst vindt voor de 28ste keer plaats. Het festival is uitgegroeid tot een belangrijke internationale manifestatie voor hedendaagse beeldende kunst. 250 kunstenaars uit diverse landen tonen persoonlijk in hun eigen unit hun werk. Ook zijn er kunstenaars van buiten Europa. Diverse stijlen en technieken zijn er te zien. Elk jaar worden kunstenaars uit een bepaald land centraal gesteld. Voor volgend jaar is gekozen voor kunstenaars uit Estland. Huntenkunst biedt een uitstekende gelegenheid om kunstenaars te ontmoeten en over hun werk te praten. Drie dagen lang is de monumentale SSP Hal omgetoverd in een waar kunstdorp.

Huntenkunst is geopend op:

  • 20 mei van 17 tot 21 uur
  • 21 mei van 10 tot 20 uur
  • 22 mei van 10 tot 18 uur

Kijk voor meer informatie op http://www.huntenkunst.org/

(Foto door Peter van Tuijl)

KOOP TICKETS

Bekijk ook