Zaterdag 01.04 2023
Zaterdag 01.04 2023
Uitverkocht
Uitverkocht

Escaperoute

DRU Tech
Aanvang: 13:00
Afbramerij
Genre: DRU Tech

Op elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van CIVON Innovatiecentrum wagenwijd open voor de tofste DRU Tech workshops en rondleidingen langs de diverse kabinetten van het IJzermuseum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te zien, te beleven en te doen.

De tickets voor de Escaperoute zijn tot en met donderdagavond, voorafgaand aan de 1e zaterdag van de maand, te reserveren/kopen.

Escape route

Kraak met je groepje van minimaal 3 en maximaal 6 speurders de codes op het DRU Industriepark zonder te bezwijken onder de tijdsdruk! Durven jullie het aan?!

tijdssloten: 13.00 uur / 13.45 uur / 14.30 uur

Ter info: Gekochte kaarten zijn specifiek geldig voor een gekozen tijdslotm er is 1 ticket per tijdsslot beschikbaar. Indien bij de aankoop de tekst "het maximale aantal is bereikt" in beeld staat, is het ticket voor het betreffende tijdsslot niet meer voorradig. Neem gerust contact op met secretariaat@dru-industriepark.nl om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn. De prijs is een totaalprijs ongeacht het aantal deelnemers. 

Minimale leeftijd is 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. 

Check ook de overige mogelijkheden tijdens DRU Tech in de agenda.

Foto: Henk van Raaij

Bekijk ook