nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Aanvang: 13:00
Afbramerij
Genre: DRU Tech

Op elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van CIVON Innovatiecentrum wagenwijd open voor de tofste DRU Tech workshops en rondleidingen langs de diverse kabinetten van het IJzermuseum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te zien, te beleven en te doen.

Er is keuze uit een aantal tijdsloten. Wie geen ticket heeft, maar spontaan langskomt op zaterdag, kan informeren of er plek is tijdens een van de activiteiten bij de receptie van het DRU Industriepark . De receptie in het Portiersgebouw is op zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur.

Smeden

Een kennismaking met smeden. Lange broek en dichte schoenen zijn voorwaardelijk. Minimale leeftijd 12 jaar.

tijdssloten: 13.00 uur / 14.00 uur / 15.00 uur / 16.00 uur

Ter info: Gekochte kaarten zijn specifiek geldig voor een gekozen tijdslot. Indien bij de aankoop de tekst "het maximale aantal is bereikt" in beeld staat, is het gewenste aantal tickets voor het betreffende tijdsslot niet meer voorradig. Neem gerust contact op met secretariaat@dru-industriepark.nl om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.

Check ook de overige mogelijkheden tijdens DRU Tech in de agenda.

Foto: Henk van Raaij
KOOP TICKETS

Bekijk ook