Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Tribute, Pop

Na hun uitverkochte show in 2019 komen de mannen van Coldplace (UK) volgend jaar eindelijk weer naar Nederland en doen ze ook ons mooie DRU Poppodium aan. Op vrijdag 25 maart 2022 om precies te zijn en alsof dat nog niet mooi genoeg is, nemen ze ook nog een geweldige support-act mee: reEditors!

COLDPLACE (UK)
Opgericht door Coldplay fans, voor Coldplay fans. De mannen van Coldplace komen uit het Engelse Grimsby, een vissersstadje aan de noordkust van Engeland. Anno 2021 is Coldplace ’s-werelds nummer één tribute band van Coldplay en gaf de band ruim honderden concerten in 25 verschillende landen, waaronder in Nederland op grote festivals als Bospop, Paaspop en Huntenpop.
Coldplace is een band die niet alleen de songs van Coldplay live heel goed brengt maar zich ook in vol ornaat uitdost als de welbekende muzikanten en daarbij ook de juiste sfeer kan creëren, met de juiste instrumenten, visuals en uiteraard een beetje magie. Dat begint al met leadzanger Shane Crofts wiens stemgeluid van nature lijkt op dat van Chris Martin. Ook de muzikale bezetting laat toe dat de hits tot in detail kunnen worden nagebootst. En dat is nogal een uitdaging, bij zo’n eigenzinnige band als Coldplay.
Verwacht een knallende set vol hits. Van ‘Yellow’ en ‘Fix You’ tot ‘Sky Full Of Stars’ en “Viva la Vida’, ze komen allemaal voorbij.

reEDITORS
reEditors knalde de tributescene in in 2012. Poppodia, kroegen, indoor and outdoor festivals: reEditors will come, see and conquer met een geweldige live set met alle hits die de fans willen horen. De reEditors’ muzikanten zijn uitgeprobeerd en getest door heel Europa, spelen al samen sinds 2005 en zijn een meer dan goed geoliede machine geworden! In 2015 won de band zelfs de publieksprijs in de finale van The Battle of the Tributebands. De reEditors zijn meer dan klaar om het allerbeste van zichzelf te geven om een energieke show neer te zetten met de alom bekende specifieke sound en feel. Op grote festivals als Paaspop, Tributeland en Nirwana Tuinfeest speelde de band al de pannen van het dak. Ze staan te trappelen om dat nu weer te doen. Daar wil je toch bij zijn?! Get Ready For A Ton Of EDITORS!

KOOP TICKETS

Bekijk ook