nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Vrijdag 15.11
Vrijdag 15.11
tickets €20 00
tickets €20 00

GIMME! GIMME! GIMME

An awesome ABBA Tribute
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Tribute, Rock, Covers, tribute/cover

Van ABBA krijg je nooit genoeg, toch? Een halve eeuw nadat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny het Eurovisiesongfestival wonnen (1974, met Waterloo), kan jong en oud alles wat deze Zweedse popgroep produceerde woord voor woord meezingen. Dát laat zien hoe tijdloos die ABBA-knallers zijn. 

En wat zijn het er veel! Een avond ABBA staat gelijk aan non-stop hits en altijd feest. Perfect dus voor die old school disco moves en een glimlach die de hele avond niet meer van je gezicht gaat.

Met een show van GIMME! GIMME! GIMME! krijg je niet alleen een volle dosis nostalgie over je heen. Deze achtkoppige formatie brengt iets extra’s: je wordt opgezweept door niet twee, maar drie zangeressen, die met een vlammende liveband een repertoire neerzetten dat zich vooral heeft laten inspireren door de explosieve shows waarmee ABBA de wereld heeft veroverd. Honderd procent live, bovendien.

GIMME! GIMME! GIMME! speelde in 2023 en 2024 al in – veelal uitverkochte - zalen en theaters, tijdens de Vierdaagsefeesten en op festivals als Zwarte Cross. 


GIMME! GIMME! GIMME! bestaat uit:
Belle Doron
Simone van Vugt
Amber Gomaa
Sebas van Olst
Paul Diersen
Matthijs Stronks
Jan Willem Kolkman
Robin Brinkman

KOOP TICKETS

Bekijk ook