nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaterdag 25.03 2023
Zaterdag 25.03 2023
toegang gratis
toegang gratis

Achterhoekse Band Competitie

Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Rock, Pop, Urban

Achterhoekse Band Competitie 2023!

In 2023 zal de 11e editie van de Achterhoekse Band Competitie (ABC) gehouden worden, en wel op zaterdag 25 maart. Dit gezamenlijke initiatief van DRU Poppodium en Huntenpop heeft als doelstelling om talentvolle bands een kans te geven om zichzelf in de kijker te spelen.

Genoemde partijen willen talentvolle Gelderse muzikanten/bands, met een duidelijk aantoonbare link met de Achterhoek, oproepen zich in te schrijven. Evenals de vorige editie zal ABC ook dit keer bestaan uit één avond waarop de geselecteerde acts strijden om het felbegeerde prijzenpakket.

Het prijzenpakket omvat:

  • Een podiumplek op Huntenpop
  • Studiotijd bij Silvox Studio
  • Een fotoshoot met een professionele popfotograaf.

Voorwaarden om in te schrijven:

  • Het kunnen verzorgen van een optreden van minimaal 25 minuten (eigen werk)
  • Enige podiumervaring
  • Demomateriaal kunnen overleggen voor 1 maart 2023. Liefst digitaal middels een link.
  • Beschikbaar op zaterdag 25 maart. (en uiteraard met Huntenpop op zaterdag 12 augustus 2023)
  • Aantoonbare link met de Achterhoek

Aanmelden kan tot 1 maart 2023. Stuur een korte biografie, contactgegevens en een link naar online demo-materiaal via dit formulier. Na afloop van de inzendingstermijn zal een jury op kwaliteit en genre gaan selecteren waarna bepaald zal worden welke bands een uitnodiging zullen krijgen voor de Achterhoekse Band Competitie 2023 in DRU Poppodium.

Bekijk ook