nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaal open: 14:00
DRU Poppodium
Aanvang: 14:30
Genre: Blues, Rock, Pop, Soul

Forest Street Project gaat na bijna 20 jaar stoppen.
Nog een keer gaat een groep supermuzikanten (o.a. leden van Navarone, Miller & The Tone Machine, The Original R&B and Soul Show, Fortunate Sons, Boetners en vele anderen), hun favoriete muziek laten horen uit de jaren 60 tot nu. Een ding hebben ze gemeen, ze komen allemaal uit de Achterhoek.
Blues, Rock, Soul: van alles komt voorbij op deze dansbare zondagmiddag. Voorafgaand zal de singer-songwriter Therese de zaal opwarmen met haar eigen pop en R&B songs en zullen verschillende leden van de Forest Street Project een verrassings optreden geven voor het muziekpensioen van geestelijk vader van Forest Street Project Larry Haccou.
Een zondagmiddag vol muziek in de DRU. Mis het niet!

KOOP TICKETS

Bekijk ook