Zaterdag 11.03 2023
Zaterdag 11.03 2023
tickets €17 50
tickets €17 50

The Hillbilly Moonshiners + The Surfing Crows

The ' Sunshine ain’t no Moonshine’-tour
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Covers, Country, Party

Party band The Hillbilly Moonshiners brengt country terug naar de Nederlandse popzalen!

Deze zes ongemanierde rednecks houden van een 'good time' en transformeren je favoriete pop songs van weleer en nu naar echte country rammers! Herleef klassieke nummers van artiesten als Johnny Cash, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel en feest mee op hedendaagse hits van Beyoncé, ABBA en meer! Slurp je zelfgebrouwen, vitaminerijke ’moonshine’ naar binnen (je weet wel, het type dat je neef Wade blind maakte!) en schud die kont alsof het de zomer van sixty-nine is!

The Hillbilly Moonshiners speelden de afgelopen jaren op vrijwel elk podium in Europa. Van kleine kroegen in Bratislava en Southampton, naar poptempels als TivoliVredenburg & Hedon en festivals als Sziget Festival (Budapest, Hongarije), Paaspop en Zwarte Cross: de band was overal te zien! Dit voorjaar komt de band met haar 'Sunsine ain't no Moonshine-tour' naar de Achterhoek!

In het voorprogramma staan The Surfing Crows! Deze Surfrockband is 5 jaar geleden opgericht in Hummelo door bassist Eef en gitarist Rene en zijn toen aangevuld met gitarist Epco en drummer Jelle. De setlist bestaat uit opzwepende, kletsnatte surfsongs!

KOOP TICKETS