nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zondag 30.07 2023
Zondag 30.07 2023
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

RoomJazz
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special, Zomerprogramma

RoomJazz is een quintet, die de jazzy klanken hoog in het vaandel heeft. Zij spelen jazzstandards, blues nummers van begin 1940, maar ook muziek uit latere tijden. J Belangrijk is “als het maar swingt”. Dat zij een muzikale uitstapjes naar de hedendaagse muziek niet schuwen blijkt wel uit hun zeer gevarieerde programma. Het is muziek waar je soms muisstil naar wilt luisteren, maar ook vaak niet stil bij kan blijven zitten door de stuwende swingende tonen. Hun motto is “gezelligheid en muziek” Zonder deze klopt er iets niet.

Hun bezetting is:
Harry Jonker toetsen
Robert Kraaijeveld gitaar
Ad Rats contrabass
Marcel Tijdink saxen
Monique Beijer zang 

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag". Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, maak dan een 2e reservering voor ons grand cafe Het Schaftlokaal.

Bekijk ook