nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Tribute, Classic Rock

De Dijk is gestopt maar dat betekent niet dat de bandleden hun instrumenten aan de wilgen hangen. Bassist Hans van der Lubbe en trompettist Ronald Brunt vormen samen met Roel Spanjer (Normaal), Wouter Planteijdt (Sjako!), Eric van Dijsseldonk (Erwin Nyhof) en Richard Heijerman (Ellen ten Damme) de tributeband And The Band Played On. Niet omdat het moet, maar omdat ze er heel veel zin in hebben. Een unieke verzameling topmuzikanten op het podium deelt hun liefde voor The Band. En die liefde slaat als een spetterende vonk over op het publiek. I Shall Be Released, The Last Waltz, Coyote, Up On Cripple Creek, The Weight... Ze komen allemaal voorbij.

Zomaar wat quotes naar aanleiding van eerdere shows:

"Een uitmuntende formatie (...) speelt in min of meer chronologische volgorde al die prachtige nummers van The Band. Het is wat lullig om te zeggen dat ze het misschien nog beter doen dan Robbie Robertson en diens makkers, maar het maakt in ieder geval duidelijk hoe goed en respectvol ze het aanpakken."(Lust for Life /Revolver)

"De zes Nederlandse topmuzikanten laten horen hoe geweldig het is deze muziek te mogen en kunnen spelen. Hun virtuositeit en liefde voor de te spelen muziek zeiden alles en hielden het publiek gedurende ruim twee uur gevangen in een ware reis door het verleden."(Mart Smeets, Vara Gids).

Zes topmuzikanten van Nederlandse bodem spelen de mooiste songs van The Band. Beter wordt het niet

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook