nieuws

Ulfse Avondvierdaagse: terug van weggeweest! lees meer

60
Zaterdag 16.12
Zaterdag 16.12
tickets €22 00
tickets €22 00

AC/DC- 50th Anniversary Tour

a tribute by AC/DC UK
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Tribute, Metal, Hardrock

2023 is het jaar dat de grootste hardrock band ter wereld 50 jaar bestaat! Om deze enorme mijlpaal op gepaste wijze te kunnen vieren heeft Europa’s beste AC/DC tribute uit de UK, AC/DC UK, hun show dik uitgebreid en zullen de mannen 12 toppodia in Nederland onveilig komen maken. Als special support komt DIGGETH mee op tour, de rising star in Nederland die met hun metal & roll de zaal meer dan goed zal voorgloeien!

AC/DC UK

AC/DC UK is zonder twijfel de beste en meest tourende AC/DC tribute van Europa. Dat heeft de band te danken zijn meer dan authentieke leden, hun keiharde gitaarspel en dynamische performance. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van “High Voltage” uit 1976 tot en met “Black Ice” uit 2008. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven komen voorbij. Denk aan Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en natuurlijk Thunderstruck. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met veel songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort in een bijna 2 uur durende show!

AC/DC UK speelden al eerder op Graspop Metal Meeting, Stone Free, Herning Rocker, the Liverpool Cavern Club, Glasgow ABC, Bospop, Huntenpop etc. De band levert een knallende avond vol power met dezelfde looks, feel en attitude als de real deal. De beroemde striptease van Angus, AC/DC Dollars, Brian’s iconische platte pet, een gigantische opblaasbare Rosie, een Marshall wall en kanonnen zorgen voor “A high voltage rock n roll show!” .

ARE YOU READY FOR A GOOD TIME???

DIGGETH

Neem 50 jaar hardrock, metal, southern rock, good ol’ rock-’n-roll, seventies rock en een vleugje progressive rock; de dame en heren van Diggeth gooien het moeiteloos in de blender en maken er hun eigen ding van. De uitkomst is altijd vet, zwaar, zompig en groovy. Dit drietal geeft de term metal-‘n-roll een nieuwe betekenis en met drie albums op zak timmert de band hard aan de weg. De explosieve mix aan genres laat je achter met een flinke piep in je oren en een glimlach van oor tot oor.

KOOP TICKETS

Bekijk ook