nieuws

Gepassioneerde lezers bespreken boek De Druivenplukkers lees meer

60
Zondag 28.01 2024
Zondag 28.01 2024
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

Wanted
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

Twee zangeressen (Mirella ten Dam en Linda Scholten) worden begeleid door twee gitaristen (Arjan Schreurs en Remco Hiddink). De basis wordt gevormd door de prachtige samenzang van de twee zangeressen, die sinds de jeugd al samen zingen en elkaar vocaal inmiddels blindelings kunnen vinden. Dit wordt aangevuld met de stemmen van de ervaren gitaristen tot een 4-stemmig samenzang. De band bestaat al jaren en heeft inmiddels al op diverse festivals en gelegenheden gespeeld en met een heel gevarieerd repertoire. Van nummers uit de jaren ‘60 tot de meer moderne nummers, allemaal in een akoestisch jasje gestoken.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, geef dit dan gerust aan in je reservering.

Parkeren

Stel op je navigatie als adres in: De Doorsteek in Silvolde. Dit is de nieuwe weg vanaf de rotonde bij Silvolde richting de grote parkeerplaats op het DRU park. Als je in de navigatie DRU Industriepark in Ulft intikt, kom je wel op het DRU-park uit, maar hier is het aantal parkeerplaatsen beperkt, zeker omdat er meerdere events zijn deze dag op het DRU Industriepark. Beter daarom de nieuwe parking aan de Doorsteek. Deze is ook te vinden als je komende uit de richting Doetinchem op de N317 de bruine toeristische bordjes volgt met daarop ‘DRU Industriepark’. Vanaf de parkeerplaats kun je een van de twee bruggen over de Oude IJssel oversteken, waar je vervolgens alle gebouwen op het DRU Industriepark vindt.

Bekijk ook