nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 14:45
Rabobankzaal
Aanvang: 15:00
Genre: kindervoorstelling

Elke avond rond de klok van acht uur, kruipt er onder Fiep’s bed een heel gek figuur. De billenbijter, de kakbouter, het kusjesbeest en het poepiemonster komen tevoorschijn. Maar monsters onder je bed bestaan niet. Toch?

Pas op voor de billenbijter! is een gruwelijk grappige griezelvoorstelling. Betreden op eigen risico!

De interactieve muziektheatervoorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar.

Joes

Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar solovoorstellingen Dikkie Dik en de taart, Ik zou wel een kindje lusten, Deze ridder zegt nee! en haar nieuwste voorstelling gebaseerd op haar eigen prentenboek Hé koe, waar ga jij naartoe?

Haar voorstellingen zijn bewerkingen van prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

KOOP TICKETS

Bekijk ook