nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 10:45
Rabobankzaal
Aanvang: 11:00
Genre: kindervoorstelling, familievoorstelling

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek.

Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

Dikkie Dik en de taart is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. We bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken we vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd.

Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar solovoorstellingen Dikkie Dik en de taart, Ik zou wel een kindje lusten, Deze ridder zegt nee en haar nieuwste voorstelling gebaseerd op haar eigen prentenboek Hé koe, waar ga jij naartoe? Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

(foto: Jet Boeke)

KOOP TICKETS

Bekijk ook