nieuws

Op avontuur naar de woeste zee lees meer

60
Zondag 06.11
Zondag 06.11
koop tickets
koop tickets

The Kilkennys

Blowin' in the wind + afterparty met The ipaddies
Zaal open: 14:45
Rabobankzaal
Aanvang: 15:00
Genre: Theaterconcert

De traditionele Ierse folk- en balladband The Kilkennys weet de harten van de meer doorgewinterde traditionele muziekliefhebbers te veroveren als ook het jongere publiek aan zicht te binden. Ze staan bekend om hun dynamische arrangementen, energieke uitvoeringen en hun charismatische verstandhouding met publiek over de hele wereld.

De band werd opgericht door schoolgenoten en begon in 1998 te toeren in Ierland. In 2008 besloten ze zichzelf 'The Kilkennys' te noemen naar hun geliefde thuis, Kilkenny City. Door de jaren heen is de groep verder gegroeid en wordt vandaag de dag gevormd door Davey Cashin (zang, mandoline, banjo, gitaar, whistles), Tommy Mackey (bas, akoestische gitaar, zang), Josh O' Loughlin (gitaar, zang) en Mick Martin (bodhran, uilleann pipes, low whistles, gitaar, zang).

Afterparty
Na afloop van de voorstelling is er in de foyer een afterparty met livemuziek van The ipaddies. De traditionele Ierse folkband uit Gelderland zorgt altijd voor een sfeervol optreden. Het repertoire bestaat uit Iers/Keltische folkmuziek variërend van meeslepende ballads, strijdliederen tot pubsongs en meezingers van o.a. de Kilkennys, Christy Moore, en uiteraard de Dubliners. Onder genot van een drankje kun je lekker nazitten en genieten van hun muziek!

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook