Zaterdag 13.01 2024
Zaterdag 13.01 2024
deur verkoop
deur verkoop

Harmonie Ulft

Leonard Bernstein
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00
Genre: Theaterconcert

Harmonie Ulft speelt Bernstein: gegarandeerd een swingende avond

Op zaterdag 13 januari geeft Harmonie Ulft een avondvoorstelling in de Rabobankzaal van het DRU Industriepark om het nieuwe jaar in te luiden. Het wordt een swingende avond met muziek van Leonard Bernstein en een solistenparade. Daarvoor nodigen wij je graag uit.

De Amerikaanse componist, dirigent en pianist Leonard Bernstein werd wereldberoemd met de musical West Side Story; een op Romeo en Julia geïnspireerd verhaal, gesitueerd in het New York van 1959 te midden van strijdende jeugdbendes.  

De bekende songs Gee, Officer Krupke, West Side Story en Somewhere passeren de revue. Maar ook Glitter and Be Gay en Make Our Garden Grow uit de minder bekende musical Candide komen voorbij. 

Te midden van deze lichte muziekshow brengt Harmonie Ulft met de solistenparade ook diverse muzikanten op bugel, klarinet, trombone en saxofoon voor het voetlicht, die met een keur van muziekstukken de eerste schreden in de spotlight zetten. 

Het concert is op zaterdag 13 januari om 20.00 uur in de theaterzaal van het DRU Industriepark. De deuren gaan open om 19.30 uur. Kaartverkoop is op de avond zelf aan de deur.

Bekijk ook