nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Tribute, Theaterconcert

Ze komen zo’n beetje allemaal voorbij… die inmiddels iconische wereldhits van ‘The One and Only King.’ In een uniek, liefdevol en opvallend authentiek klinkend eerbetoon leggen The Wanderers vóór de pauze vooral de nadruk op Elvis’ Memphis-jaren.
In het tweede deel van de show nemen zij het publiek mee op een denderende muzikale treinreis die maar niet ophoudt. Dan komen ook de grote wereldhits aan bod… van 'Heartbreak Hotel' tot 'Blue Suede Shoes', van 'Hound Dog' tot 'Jailhouse Rock', en van gospel tot ballade.

Het unieke geluid van Johan Struik (contrabas), Marc Burger (drums), Ron ‘Parelvet’ Smith (gitaar), Govert van der Kolm (toetsen) en zanger/gitarist Maarten Teekens is ongeëvenaard en brengt je tijdens deze theatervoorstelling heerlijk dicht bij Elvis. Tussen de muziek door vertellen de bandleden hartverwarmende Elvis-anekdotes, gelardeerd met bijzondere beelden.

Don't be lonesome tonight en vier samen met The Wanderers het leven van Elvis.

(foto: Rick Keus)

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook