nieuws

De beste dingen in het leven beginnen met een droom lees meer

60
VVV Inspiratiepunt
02.07.2020

Het gloednieuwe VVV Inspiratiepunt zet haar deuren open.
In het Loonbureau zijn vanaf nu de VVV en het bezoekersinformatiecentrum voor het DRU Industriepark te vinden. Realisatie van een eigentijds VVV Inspiratiepunt op het DRU Industriepark in Ulft. Het inspiratiepunt vertelt het verhaal van de streek en de Achterhoek op een interactieve en inspiratievolle manier. Doel is om gasten en inwoners te inspireren om erop uit te gaan in de gemeente Oude IJsselstreek en de Achterhoek

Alle toeristische informatie over de regio en over de DRU op één inspirerende plek!

Op een interactieve manier laat je je inspireren door de maak- en ijzerhistorie rondom de Oude IJssel. Je ontdekt wat er in Oude IJsselstreek en de grensstreek te beleven is en er is een uitgebreid aanbod aan fiets- en wandelroutes. Het vernieuwend Toeristisch Inspiratiepunt Ulft is gecreëerd in combinatie met de DRU receptiebalie op het DRU Industriepark in Ulft, zodat er één bezoekersinformatiecentrum is op het park. In het VVV Inspiratiepunt kun je dan ook terecht voor informatie over alle activiteiten die plaatsvinden op het park.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

De totstandkoming van het VVV Inspiratiepunt is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, de gemeente Oude IJsselstreek, Achterhoek Toerisme, LEADER Achterhoek en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.