nieuws

Marij laat zich graag verrassen door het onvoorspelbare lees meer

60
Zaterdag én zondag speciale drive-trhu en nieuwe stoof
18.11.2020

Frans Miggelbrink heeft zijn boek ‘Beste Achterhoekers, Handboek voor de levensgenieter’ gelanceerd. Komende zaterdag 21 november signeert Frans tussen 15.00 en 17.00 uur het boek in de SSP hal. Het boek kan in de drive-trhu ter plekke gekocht worden en Frans zet er graag een persoonlijke boodschap in.

Waarom hij het boek heeft geschreven? “Ik zeg altijd: ‘een levensgenieter zit in iedereen, maar je moet het nog wel even vinden’. Achterhoekers kunnen dat als de beste en daarom dit boek.”

De Terborgenaar – onder meer al 26 jaar columnist voor De Gelderlander en daarvóór Gelders Dagblad – geeft toe dat hem niet onberoerd laat om in zijn rijk gevulde boekenkast vanaf nu ook zijn eigen boek te zien pronken. Het boek is rijkelijk gevuld met columns, verhalen en foto’s. Miggelbrink: “Ik wens iedereen heel veel leesplezier en vooral ook kijkplezier.”

Om 15.00 uur start zaterdag ook de inmiddels welbekende Stoofpotjes Drive-thru, een uur eerder dan normaal op zaterdag: je kunt dus het afhalen van een stoofpotje combineren met de signeersessie (of vice-versa).

Sinterklaas drive-thru

Op zondag 22 november is er een speciale Sinterklaas drive-thru in de SSP hal.

Tussen 13.00 en 16.00 uur kun je met de auto door de hal om de goedheiligman te ontmoeten. Vanaf 15.00 uur zijn ook de stoofpotjes verkrijgbaar.

Nieuwe stoofjes

Vanaf vrijdag staat op de menukaart van de Stoofpotjes Drive-thru de Italiaanse kippenstoof (8,50 euro): tomaat, knoflook, courgette, roseval aardappeltjes, cherrytomaatjes, olijven, basilicum en hete bliksem.

Voor de kinderen is er de Kinderknakstoof (6 euro): knakworst, curry, witte bonen, doperwten, wortel en aardappelpuree.

In het weekend van vrijdag 20 tot en met zondag 22 november is er in verband met de komst van Sinterklaas naar de SSP hal een speciale sinterklaasactie, met een pepernotenbavaroise met bakkersroom en chocoladepepernoten (3,50 euro). De kinderknakstoof met pepernotenbavarois is verkrijgbaar voor 9 euro.