nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60

Faciliteiten

Catering


Ons grand café Het Schaftlokaal zorgt ervoor dat de catering op en top wordt verzorgd en denkt graag met jou mee over de culinaire invulling van jouw event.

Programmering


Onze programmeurs adviseren graag bij jouw keuze voor entertainment tijdens jouw event en kunnen het onderhandelen en/of boeken voor jou uit handen nemen.

Activiteiten


Nieuw bij het DRU Industriepark! Actieve workshops inclusief begeleiding! Speel uitdagende en hilarische spellen samen met je collega`s, vrienden of familie. 
 
Boek een arrangement met een sportieve activiteit om vervolgens een hapje te eten en te drinken in grand cafe Het Schaftlokaal. Vraag eens naar de mogelijkheden en neem contact op via https://sportproductions.nl/contact/

 

 

 

Audio / Visueel


Onze evenementenlocatie is technisch zeer professioneel ingericht en ons techniekteam vertaalt al jouw wensen graag naar de praktijk.

Inrichting & styling


Om jouw concept tot realisatie te brengen, adviseren en ondersteunen wij jou graag op het gebied van inrichting en styling.

Parkeren


Rondom onze evenementenlocatie zijn 1250 parkeerplaatsen aanwezig waar jij en jouw gasten gratis gebruik van kunnen maken. 

Beveiliging


Wij bieden de mogelijkheid tot het beveiligen van jouw event zodat de gasten zich op ieder moment veilig en vertrouwd voelen.

Ticketservice


Voor het (online) verkopen van tickets voor jouw event kan je gebruikmaken van het ticketsysteem van het DRU Industriepark.