nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
Dinsdag 23.07 2019
Dinsdag 23.07 2019
toegang gratis
toegang gratis

Zomerse pianoconcerten

My Linh Do
Aanvang: 19:30
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Special

In het kader van de internationale muziekzomer ‘Campus Cleve’ brengen internationale studenten van de Internationaler Musiksommer Campus Cleve tijdens het Euregio Rhein-Waal Studentenmusikfestival prachtige pianoconcerten in onze theaterzaal. Tijdens vier verschillende avonden kun je genieten van de muziek van veelbelovende jonge pianisten afkomstig vanuit de hele wereld.

De pianiste My Linh Do werd in 2004 in Essen geboren, is van Vietnamese komaf en begon op zesjarige leeftijd piano te spelen. Het gaf haar zoveel vreugde dat ze zich rechtstreeks toelegde op het toelatingsexamen in de S-Klasse (toppromotie voor kinderen) in Essen. Ze heeft al verschillende prijzen gewonnen in verschillende competities, onder andere het concours van Bremen, evenals de Schimmelklavierwettbewerb in Dülmen en de Lions pianowedstrijd in Remscheid. Voor genoemde concoursen ontving zij eerste prijzen. Sinds 2018 studeert My Linh momenteel bij prof. Yumiko Maruyama aan de Robert Schumann Hochschule in Düsseldorf als junior student.

Programma
Schumann: Carnaval, Opus 9

Chopin: Nocturne B-Dur, Op. 62/1

Ginastera : Danzas argentinas

Programmawijzigingen voorbehouden.

 

Bekijk ook