nieuws

Welkom terug! lees meer

60
Zaterdag 27.07 2019
Zaterdag 27.07 2019
toegang gratis
toegang gratis

Zomerse pianoconcerten

Naoko Aburaki
Aanvang: 19:30
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Special

In het kader van de internationale muziekzomer ‘Campus Cleve’ brengen internationale studenten van de Internationaler Musiksommer Campus Cleve tijdens het Euregio Rhein-Waal Studentenmusikfestival prachtige pianoconcerten in onze theaterzaal. Tijdens vier verschillende avonden kun je genieten van de muziek van veelbelovende jonge pianisten afkomstig vanuit de hele wereld.

Naoko Aburaki werd geboren in Tokyo, Japan en is laureate van talrijke wedstrijden, zo won ze o.a. de 1ste prijs in de solo categorie bij de XVIde internationale wedstrijd/festival “Muziek zonder grenzen” (Litouwen, 2016) en prijzen bij wedstrijden in Italië, Duitsland, Oostenrijk en Japan.

Ze trad op tijdens het Ruhr Pianofestival in Duitsland, tijdens de 29ste editie van het interantionale festival “January Music Nights” in Wit-Rusland, in het Wiener Konzerthaus, recitals en concerten als soliste met orkest in Duitsland, Polen, Litouwen, Wit-Rusland, Spanje, Malta en Japan.

Naoko studeerde aan de Toho Gakuen universiteit in Tokyo en aan de Rubinstein Akademie in Düsseldorf bij Prof. Dina Yoffe. Momenteel studeert ze bij Prof. Nina Tichman aan de Hochschule für Musik und Tanz in Keulen. Naoko heeft sinds kort in Japan een CD gemaakt.

Programma
Werken van: Scarlatti, Beethoven, Chopin

Programmawijzigingen voorbehouden.

Bekijk ook