nieuws

Vrijdag 24 januari in het DRU Theater: Angela Groothuizen lees meer

60
Zondag 03.112019
Zondag 03.112019
tickets €675
tickets €675

De Doorbraak Achterhoek

Incl. film: Down to Earth
Zaal open: 14:00
Rabobankzaal
Aanvang: 14:30
Genre: Special, Lezing

Een film die levens verandert: Down to Earth

Op 3 november vormt de film Down to Earth de opmaat voor onze volgende Doorbraak-bijeenkomsten dit seizoen. En deze documentaire is een ware spraakmaker, met een kritisch oog naar de consumptiemaatschappij, een pleidooi voor natuurlijke geneeswijzen en een uitbundige ode aan de natuur.

14.00 uur: zaal open
14.30 uur: aanvang film
16.00 uur: pauzedrankje
16.20 uur: dialoog
17.00 uur: einde

Down to Earth is een boeiend verslag van de wereldreis die een Nederlands gezin met drie jonge kinderen maakte. Zij gaan op zoek naar verdieping als reactie op hun drukke en luxe bestaan.

Wijze culturen
Tijdens hun vijf jaar durende spirituele zoektocht ontmoeten zij oude, traditionele culturen die door allerlei oorzaken onder druk staan. De inheemse wijzen ofwel 'earth keepers' geven nadrukkelijk aan dat verandering alleen bij jezelf kan beginnen. Wachten op politieke leiders of het systeem heeft geen zin - die zijn juist onderdeel van het probleem.

Dialoog na afloop van film
Kortom Down to Earth biedt volop inspiratie voor een door mensen ingezette verandering, en dat is steeds de insteek van onze Doorbraak-sessies. Aansluitend praten we daarom graag gezamenlijk verder, ook in de popzaal.

Wat is jouw ervaring?
Want deze film levert genoeg stof om met elkaar over door te denken. Welke inzichten brengt je deze film? Wat viel je op? Wat heb je bij je zelf ontdekt? Wat zou jij willen doen en wat zijn dan jouw mogelijkheden...wat heb je nodig...en ga je het ook doen? We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Let op: toegangsprijs à €6,- dient aan de deur voldaan te worden. Dit kan uitsluitend contant. 

KOOP TICKETS