nieuws

Vier met ons 10 jaar DRU Industriepark 🎂 lees meer

60
Vrijdag 15.11
Vrijdag 15.11
koop tickets
koop tickets

Donnerwetter + Raw Flowers

Openingsavond Dag van de Achterhoekse Popmuziek
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €12,50
Genre: Rock

De 'Grote Donnerwetter Mea Culpa Ramsj’-show, vrijdag 15 november DRU Industriepark: Re-Release show ‘The Boy With The Joker Gun’.

Het Donnerwetter warenhuis puilt uit met honderden prachtig glimmende zwarte ´The Boy With The Joker Gun´ LP’s die ongeduldig wachten op een verse naald! Tijd dus voor ‘De Grote Donnerwetter Mea Culpa Ramsj’-show alwaar de band zich met jou de toekomst in danst. Verwacht gloednieuwe, maar ook oude, gezichten en liedjes op vrijdag 15 november in de DRU Industriepark!

Koop het ‘Grote Donnerwetter Mea Culpa Ramsj’-combiticket voor 20 euro zodat jij de 12’’ LP ‘The Boy With The Joker Gun’ (plus toegang tot het concert) in huis haalt en de jongens weer geld hebben om een nieuwe plaat op te nemen! 

Raw Flowers
De zaal zal op de juiste temperatuur gebracht worden door Raw Flowers. Raw Flowers heeft het afgelopen half jaar gewerkt aan nieuwe muziek en laat die voor het eerst horen op 15 november in de DRU Industriepark en op 16 november tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Het derde album gaat in 2020 het licht zien.  

Ga voor meer informatie naar het facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS