nieuws

Vier met ons 10 jaar DRU Industriepark 🎂 lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €10,00
Genre: Rock, Pop

Na een succesvolle eerste avond kijken we alweer vooruit naar de 2e editie. Vrijdag 29 november vind je weer 3 Gelders Goede bands op het podium die er toe doen. Stay tuned voor de line up!Een avond naar bands kijken in Gelderland is op heel veel plaatsen mogelijk. Het DRU Industriepark, Where The Bands Are en 3voor12 Gelderland willen toewerken naar een andere opzet. Net even wat meer dan alleen een goed optreden. Circa drie tot vier avonden per jaar in een interessante line-up van drie bands per avond. Naast het optreden vindt er vooraf een introductie middels reportage in foto en video en achteraf middels een live-registratie plaats. Deze geluidsopnames worden gebruikt voor radio-uitzendingen en zullen later fysiek als Gelders Goed Live uitgebracht worden.


Gelders Goed is een initiatief van: DRU Industriepark / 3voor12 Gelderland / Where The Bands Are.

 Met brede steun en medewerking van: Prins Bernhard Cultuurfonds / Poppunt Gelderland / Kroese Records / Provincie Gelderland / Arifocus fotografie / Silvox Studio / Achterhoek Nieuws / Jordy Teunissen / TRV Arnhem / Omroep Gelderland.

Meld je aan voor het Facebook Event.

 

KOOP TICKETS