nieuws

Opening van DRU Inspiratiepunt lees meer

60
Vrijdag 29.11 2019
Vrijdag 29.11 2019
tickets €7 50
tickets €7 50

Gelders Goed

Mr. Weazley - The Koalaz - 3000 PIECES
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €10,00
Genre: Rock, Pop

Een avond naar bands kijken in Gelderland is op heel veel plaatsen mogelijk. Het DRU Industriepark, Where The Bands Are en 3voor12 Gelderland willen toewerken naar een andere opzet. Net even wat meer dan alleen een goed optreden. Circa drie tot vier avonden per jaar in een interessante line-up van drie bands per avond. Naast het optreden vindt er vooraf een introductie middels reportage in foto en video en achteraf middels een live-registratie plaats. Deze geluidsopnames worden gebruikt voor radio-uitzendingen en zullen later fysiek als Gelders Goed Live uitgebracht worden.


Vrijdag 29 november vind je 3 Gelders Goede bands op het podium die er toe doen.

Mr. Weazley blaast je omver met een heerlijke dosis energie, verpakt in Hip Hop, Afrobeat & Reggae. Benjamin Thode aka Mr. Weazley starte als MC in clubs en werd later een van de leadzangers van de succesvolle reggae-crossover band Leeways, die eerst de Achterhoekse Band Competitie wonnen en daarna de Grote Prijs van Nederland in de wacht sleepten. In 2017 startte hij zijn solo-project, in dat jaar vonden Mr Weazley en z’n muzikanten maten hun liefde voor Afro Beat en sloegen hiermee een nieuwe weg in. Hun debuut optreden was in een volle Willemeen in hun hometown Arnhem, waar ze hun eerste single en videoclip presenteerden. Daarna ging het snel en werden ze de ontdekking op vele festivals van Zwarte Cross tot Lowlands!

The Koalaz is een vier-koppige band met hun roots in de Achterhoek. Met hun dansbare mix van Reggae/Psych en Indie/Rock nemen ze je mee in hun eucalyptus tangie trip.
De kritische teksten spoken rond in je hoofd terwijl de groovy drums, diepe bass en spacey gitaarriffs je lichaam en ziel laten op gaan in een golf, en wanneer die golf omslaat vind je jezelf terug, dansend als een hippie, zonder je het zelf in de gaten had.
The Koalaz verspreiden de oeroude boodschap van wijsheid en blijheid die de koalabeer in het dierenrijk al honderden jaren probeert te verspreiden.

3000 PIECES, een Nijmeegse band die zich vestigt in de cross-over scene. Ze brengen een fusie van hiphop/rap en funk/rock met zich mee op toegankelijke en originele wijze. Bands als Urban Dance Squad, Red Hot Chili Peppers en Anderson Paak zijn gerelateerd aan hun inspiratie. Met hun energieke live performance zijn ze erin geslaagd om, in hun eerste jaar, buitengewoon grote stappen te maken. Zo stonden ze tijdens één van hun eerste performances in Paradiso Amsterdam. Een grote eyecatcher was het performen met een signdancer op Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 en op nationale televisie.


Gelders Goed is een initiatief van: DRU Industriepark / 3voor12 Gelderland / Where The Bands Are.

 Met brede steun en medewerking van: Prins Bernhard Cultuurfonds / Poppunt Gelderland / Kroese Records / Provincie Gelderland / Arifocus fotografie / Silvox Studio / Achterhoek Nieuws / Jordy Teunissen / TRV Arnhem / Omroep Gelderland.

Meld je aan voor het Facebook Event.

KOOP TICKETS

Bekijk ook