nieuws

Vrijdag 24 januari in het DRU Theater: Angela Groothuizen lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €10,00
Genre: Rock, Pop
Na een goede start met de eerste twee avonden kijken we alweer vooruit naar de 3e editie. Zaterdag 21 maart vind je weer 3 Gelders Goede bands op het podium die er toe doen. De eerste die we bekend kunnen maken is Moonyard. Zij zullen op deze avond hun nieuwe plaat CRESCENT presenteren, geproduceerd door Antonie Broek (De Dijk).

Tevens op het podium van de DRU: Black Bottle Riot uit Nijmegen.

Zet het debuut op, en de geur van Jack D. en in Texas Pete Buffalo Style Chicken Wing gedoopt vlees komt het reukorgaan binnen. Dit is rock zoals die alleen in het zuiden van de Verenigde Staten wordt gemaakt. Lynyrd Skynyrd, maar gemarineerd in een hete Ramones-saus. Nu dus uit het oosten, uit de scene van Nijmegen, waar de avonden lang en zwoel zijn. Waar mannen met baarden ’s avonds rondom een nasmeulende barbecue de gitaren pakken.
 
Meld je aan voor het Facebook event.
KOOP TICKETS