nieuws

Welkom terug! lees meer

60
Aanvang: 18:00
SSP hal
Genre: Special

Drie avonden en één middag wandelen door het prachtige Achterhoekse landschap in de gemeente Oude IJsselstreek: dat is de Ulftse Avondvierdaagse van 3 tot en met 6 juni. De routes lopen vanuit Ulft door en langs diverse dorpen, zoals Etten, Gendringen, Varsselder, Terborg en Silvolde. Zowel groepen als individuen, jong en oud, zorgen voor een bonte stoet wandelaars die traditioneel worden aangemoedigd door vele enthousiastelingen langs de kant. Vooral de intocht op zaterdagmiddag is een waar festijn, als de lopers na vier dagen inspanning bedolven onder bloemen en snoepgoed muzikaal begeleid worden naar het DRU Industriepark.

Op de belangrijkste verkeersknooppunten staan verkeersregelaars om alles in goede banen te leiden. Onderweg zorgen bandjes, orkesten en dj’s voor muzikaal vertier.

Na afloop vinden er op het plein voor de SSP hal op het DRU Industriepark allerlei activiteiten plaats.

Deelnamebewijzen zijn uitsluitend via de organisatie Ulftse Avondvierdaagse te verkrijgen. Klik hier voor meer informatie.

KOOP TICKETS

Bekijk ook