nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Zaal open: 19:30
Portiersgebouw
Aanvang: 20:00

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers én personeel staan te allen tijde voorop. Daarom volgen wij de RIVM richtlijnen nauwgezet en zorgen we overal voor 1,5 meter afstand.

Om die reden kun je voor onze activiteiten online maximaal 2 tickets bestellen. Kom je uit één huishouden en koop je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315-200150 of receptie@dru-industriepark.nl


Sinds de financiële crash in 2008 worstelt het gezin Turner met geldproblemen. In de hoop de eindjes aan elkaar te kunnen knopen koopt Ricky, de patriarch van het gezin, een nieuw voertuig om een bezorgdienst te kunnen uitbouwen. Intussen werkt ook zijn vrouw Abbie hard als verzorgster. De familieleden weten wat ze aan elkaar hebben, maar de uitdagingen waarvoor ze staan zullen gevolgen hebben voor hun hechte band.


Land: Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / België
Genre: Drama
Speelduur: 100 minuten
Regie: Ken Loach
Acteurs: Kris Hitchen, Debbie Honeywood en Rhys Stone
Leeftijd: 12 jaar

KOOP TICKETS

Bekijk ook