nieuws

Bestel alvast je kerstdiner voor een stressloze en fantastische Kerst! lees meer

60
17.10 t/m 31.12 2020
Zaterdag 17.10 2020
toegang gratis
toegang gratis

Stoofpotjes Drive-thru

Aanvang: 16:00
SSP hal

Rij door de SSP hal, geniet van de sfeervolle aankleding van de industriële hal en scoor een heerlijk herfstachtig stoofpotje. Je kunt kiezen uit verschillende warme stoofpotjes, waaronder een echt wildstoofpotje. Of neem de gerechten koud mee naar huis om deze op een later moment op te warmen. 

Een stoofpotje (1-persoons portie) kost 8,50 euro, de prijs van de echte wildstoof met een puree, rode kool en preisselberen is 13,50 euro. Laat je tevens verrassen door de vele verschillende extra acties. Betaling geschiedt alleen contactloos met de pin.

De DRU Stoofpotjes Drive-thru is dagelijks geopend van 16.00 tot 19.30 uur

Bekijk ook