nieuws

Aantal filmvoorstellingen uitgebreid lees meer

60
Zaterdag 24.10
Zaterdag 24.10
uitverkocht €19 50
uitverkocht €19 50

Tribute to the Doors

20:00 uur
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Rock

Op de laatste persconferentie is duidelijk geworden dat de maximale zaalcapaciteit terug moet naar 30 man. Zowel de band als de DRU willen dit concert door laten gaan onder de huidige regels! Dat betekend dat er voorlopig 4 tijdvakken worden verdeeld op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober. Alle kaartkopers ontvangen een mail met verder uitleg. 

Herleef de muziek van The Doors of maak er meedogenloos kennis mee. Deze vijf muzikanten leggen hun ziel en zaligheid in het geluid van één van de beste bands uit de jaren zestig: oprecht en zonder te pretenderen. Compleet met visuals wordt het één grote trip to the sixties.

Maar weinigen onder ons kunnen zeggen dat ze deze, nog altijd zeer populaire Amerikaanse band live hebben mogen aanschouwen. De rockband die bekend stond om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison, is een favoriet van vele oude liefhebbers maar heeft ook een cultstatus verworven onder meerdere generaties die lang na de dood van Morrison zijn muziek hebben ontdekt. Tribute to the Doors geeft je de kans om nummers als Light my Fire, The End en Riders on the Storm live te ervaren! The future’s uncertain and the end is always near.

Met: Lawrence Mul (o.a Raw Flowers) – Vedran Mircetic (o.a. De Staat) – Matthijs Stronks (o.a. Donnerwetter) – Gerben Bielderman – Mike Visser

Bekijk ook