nieuws

Aantal filmvoorstellingen uitgebreid lees meer

60
Zaal open: 20:00
Portiersgebouw
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €12,50
Genre: Rock

Onvervalste rootsmuziek rechtstreeks uit The Boogie Barn, een repetitie schuur gebouwd uit dikke veldkeien en afgepelde boomstammen die op een diep verscholen plek in de Achterhoek staat. Op deze plek werden de nummers van de band geschreven, geoefend en opgenomen en nu ligt er een gloednieuwe plaat ‘Gloria’ die de ziel van die Boogie Barn in zich draagt. Southern Rock & Soul uit het oosten van het land. Muzikaal gezien ergens in het grensgebied tussen The Black Crowes, Rolling Stones en Lynyrd Skynyrd.

Met voormalige bandleden van: Jovink, Automatic Sam, Bloody Honkies en Backcorner Boogie Band.

Als opener zal Boogie Monster aantreden met een uniek recept van groovy rock ‘n roll. Dat is swingende pop met een scheutje blues en een snufje soul. Met een boogie hier en een shuffle daar garandeert Boogie Monster altijd een energieke liveshow. Knallende en catchy songs, soepeltjes afgevuurd vanuit de heupen.

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS

Bekijk ook