Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Theaterconcert

Let op: in verband met het coronavirus is deze voorstelling verplaatst van vrijdag 13 maart 2020 naar vrijdag 12 februari 2021.

RUMOURS, de legendarische plaat van Fleetwood Mac kwam uit in februari 1977. Een tijdloos million-selling album vol grote hits als Don´t Stop, Go Your Own Way, Songbird, The Chain, Dreams enzovoort.  Ruim 40 jaar na dato staat het theaterconcert van The 70’s Unplugged in het teken van deze pracht LP. Je beleeft live de mooiste songs en hoort de verhalen over de turbulente verwikkelingen tussen de bandleden, die in bijna elke song voelbaar zijn. Daarnaast put de band uit zijn uitgebreide 70's-schatkist.

De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen. De afgelopen jaren werd de groep een geliefde act op de theater, pop- en festivalpodia van ons land met steevast volle zalen en een razend enthousiast publiek. Eén van de hoogtepunten tot nu toe was een optreden op het Royal Park festival op Paleis Soestdijk.

Dit theaterconcert vindt plaats in de Rabobankzaal. De voorstelling begint om 20.00 uur.

KOOP TICKETS