nieuws

Naam voor nieuwe weg van rotonde naar DRU bepaal jij! lees meer

60
Aanvang: 18:00
SSP hal
Genre: Special

KOOP JE TICKETS HIER.

Hebben jullie ook zo’n onmundige zin in een fijn feestje? Mooi! Want zoals we al eerder lieten doorschemeren gaan we, als opmaat naar de 31e editie van Huntenpop in 2022, in het tweede weekend van november 2021 een indoor-feestje organiseren. Gewoon om alvast voor te proeven en warm te lopen voor het festival in het vertrouwde weiland.

Geheel in de traditie van Huntenpop hoort daar een Tributedag (zaterdag 13 november) bij, maar ook een gratis toegankelijke dag met ruimte voor fijne (regionale) artiesten, een divers aanbod aan food en een tof programma voor de kinderen. Uiteraard zullen de speciaalbieren voor de “oudere jongeren” op deze zondag niet ontbreken 😉

Ook hebben we ons laten verleiden iets nieuws te proberen. Aangezien de laatste 1,5 jaar toch alles al anders gaat dan normaal willen we een heus “Oktoberfest” organiseren op vrijdag 12 november. Uiteraard in bijbehorende sferen, met passende live muziek, food en kledij!

Met gepaste trots kunnen we tevens melden dat dit alles zal gaan plaatsvinden op ons vertrouwde DRU Industriepark te Ulft, en wel in de SSP-hal.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐌𝐀

𝐕𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟐 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 // 𝐎𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫𝐟𝐞𝐬𝐭 // 18.00-00.00 uur
Mit Otto Wunderbar, Helene Fischer Tribute (Victoria) und mehr..

𝐙𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟑 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 // 𝐓𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐞 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭 // 15.00-00.00 uur
ABBA door ABBA Fever
QUEEN door Vipers (IT)
THE DOORS door Tribute To The Doors
BON JOVI door Bad Medicine (IT)
CCR door Callahan Clearwater Revival

𝐙𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟒 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 // 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐅𝐮𝐧 // 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐄𝐍𝐓𝐑𝐄𝐄 // 12.00 – 21.00 uur
Met o.a. live muziek, kidspret, speciaalbieren, lekkere food & de Vinyl Bus die de beste platen draait uit 60 jaar muziekgeschiedenis.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook