nieuws

Theaterprogramma is bekend! lees meer

60
Zaal open: 19:30
Portiersgebouw
Aanvang: 20:00

Zowel de CD als de memorabele live concerten van het uitgebreide gezelschap in het Paard, Paradiso en Musis Sacrum werden dermate enthousiast ontvangen, dat besloten werd het hier niet bij te laten... met een uit de 'all star' groep gedestilleerde kleinere bezetting werden een aantal energieke club-optredens gedaan. Met een mix van het oude en nieuwe SUPERSISTER materiaal kregen deze concerten zoveel positieve respons dat al gauw bleek dat een tweede clubtour een niet te vermijden gevolg moest zijn...

Met een creme de la creme bezetting - Leon Klaasse drums, Marieke Brokamp viool, Bart Wijtman bas en natuurlijk olv Robert Jan Stips toetsen en zang – gaat SUPERSISTER PROJEKT eind dit jaar een tweede clubtour realiseren en wordt de legendarische SUPERSISTER muziek zoals te verwachten bij elk concert niet alleen opnieuw uitgevoerd, maar ter plekke sprankelend opnieuw uitgevonden...

Meld je aan voor het Facebook event.

KOOP TICKETS

Bekijk ook