nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Vrijdag 05.04
Vrijdag 05.04
toegang gratis
toegang gratis

Sportverkiezing Oude IJsselstreek

Zaal open: 19:00
Portiersgebouw
Aanvang: 19:30
Genre: Special

Vrijdag 5 april vindt de Sportverkiezing Oude IJsselstreek plaats. In vijf categorieën worden er prijzen uitgereikt. Ook worden de sportkampioenen van 2023 gehuldigd en wordt de winnaar van de Sportpromotieprijs bekend gemaakt.

Het belooft een feestelijke en sportieve avond te worden met onder meer demo’s van sporters, een optreden van Sietse van Berkel Pro BMX Atleet en een muzikaal optreden van Daan Wolfs. De avond wordt gepresenteerd door Frans Miggelbrink. Een leuke avond uit, waar zowel breedtesport als topsport samenkomen.

De Sportverkiezing vindt plaats in de DRU Industriepark, Hutteweg 24, Ulft. De inloop is vanaf 19.00 uur. In de foyer wordt koffie/thee geschonken. Om 19.30 uur start het officiële programma. Dit zal duren tot ongeveer 21.30 uur. Na afloop is er in het Schaftlokaal nog gelegenheid voor het nuttigen van een drankje. De toegang is gratis.

Kijk voor meer info https://sportverkiezing-oij.nl

 

Bekijk ook