nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaal open: 19:00
Grasveld SSP-Hal & Voorplein DRU
Aanvang: 19:00

Heerlijk drie avonden en één middag wandelen door het prachtige Achterhoekse landschap in de gemeente Oude IJsselstreek: dat is de Ulftse Avondvierdaagse. De start is elke dag op het DRU Industriepark.

De routes lopen door en langs diverse dorpen, zoals Ulft, Etten, Gendringen, Varsselder, Terborg en Silvolde. Op de belangrijkste verkeersknooppunten staan verkeersregelaars om alles in goede banen te leiden.

De zaterdagmiddag wordt gekenmerkt door een grootste intocht van de wandelaars, vergezeld van diverse muziekkorpsen. Kortom; het wordt weer feest!

Voor meer informatie over de starttijden en routes kun je de website van de Avondvierdaagse Ulft bekijken. 

BESTEL TICKETS

Bekijk ook