nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaterdag 22.06
Zaterdag 22.06
koop tickets
koop tickets

BALK Korenfestival

Catch20 BALK festival Oost
Zaal open: 10:00
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 10:30
Genre: Special

Kom kijken en luisteren naar topkoren uit Oost- en Zuidoost Nederland

DRU Industriepark in Ulft staat op zaterdag 22 juni 2024 voor het eerst in 5 jaar weer in het teken van BALK Festival Oost. Wel 11 prachtige koren en vocalgroups uit Oost- én Zuidoost Nederland presenteren zich dan in de Achterhoek.

Ook voor het publiek is BALK Festival Oost – dat weer plaatsvindt dankzij het organiserende koor Catch20 uit Terborg - een evenement dat je niet mag missen. De verschillende groepen die er optreden, kunnen eindelijk weer op een groot regionaal podium laten zien en – vooral – laten horen wat ze in huis hebben.

Prachtige harmonieën, stevige ritmes, heerlijke popsongs en wervelende choreografieën… het is allemaal onderdeel van BALK Festival Oost. Want amateurkoren kunnen tot grote hoogten stijgen!
Met de mobiele telefoon kan het publiek bovendien direct opbouwende feedback geven aan de koren die het heeft zien optreden.

Grote kans dat het publiek ter plekke kippenvel krijgt en merkt hoe aanstekelijk samen zingen is. Daarom kunnen bezoekers van het festival lekker meedoen aan een workshop van dirigente en zangcoach Juliette Dumoré. Samen studeren ze - mét de zangers van de koren – een arrangement in dat ze aan het einde van de middag ook echt gaan zingen met alle aanwezigen.

Alle info over BALK Festival Oost – met te zijner tijd ook het dagprogramma – staat op: www.balkfestivaloost.nl

Het programma vindt plaats tussen 10.00 en 17.00 uur.

BESTEL TICKETS

Bekijk ook